U kan uiteraard bij ons ook lessen volgen met uw eigen paard, maar ook met een paard van ons.  U kan meerijden in groepslessen, maar je kan ook privéles volgen (op aanvraag) aangepast aan je eigen niveau en tempo. Tal van disciplines komen bij ons ruimschoots aan bod, van de meest gekende disciplines dressuur, springen en eventing tot de minder gekende disciplines zoals horseball en reining. (zie ook lesrooster)

Ook de allerkleinsten (5-7 jr) kunnen bij ons terecht voor een gerichte kennismaking met ponyrijden in al zijn facetten bij de kiddiesclub. (lees meer…)

Droom je al je hele leven van paardrijden? Voel je je geremd om te starten tussen een groep kinderen? Bij ons kan je starten met paardrijden op elke leeftijd! Maak een afspraak met ons en wij regelen voor u enkele comfortabele, rustige instaplessen, al dan niet individueel via ons concept: start to ride. (lees meer…)

Wil je starten met een groep vrienden of vriendinnen, maar wil je liever geen vreemden in de buurt die je eerste stappen in de paardensport beoordelen, dat kan. Maak een afspraak met ons en wij regelen via ‘special request’ een gepast tijdstip voor jullie. (lees meer…)

Ben je echt gepassioneerd door de paardensport? Kan je niet zonder je lievelingsdier? Is paardrijden je leven? Wil je dat combineren met je studies? Dat kan! Wij werken samen met sportschool Meulebeke. (lees meer…)

Privélessen:

Alle privélessen gaan door in de kleine binnenpiste, op vaste tijdstippen en steeds in overleg met Tiliahof.

Privélessen kunnen gegeven worden door externe lesgevers (dit zijn lesgevers die niet door Tiliahof zelf aangesteld of aangesproken worden), mits betalen van 5 eur per ruiter / half uur als commissieloon. Deze commissie staat los van het pistegeld, dat eveneens verschuldigd blijft voor mensen, niet gestald op Tiliahof.

Privélessen kunnen nooit na 20.00 u gegeven worden, zodanig dat na 20.00 u steeds minstens 1 piste ter beschikking is van de eigenaars gestald op Tiliahof. Op zaterdag en zondag worden privélessen per voorkeur in de voormiddag gegeven, na 14 u worden geen privélessen meer gegeven.

Als er geen privélessen doorgaan in de kleine piste, is deze ter beschikking van eigenaars.