Tiliahof biedt de mogelijkheid uw paard te stallen aan een zeer democratisch tarief.

Wij bieden enkel volpension.

De stallen worden dagelijks gemest (behalve op zon-en feestdagen). De paarden staan op hoog kwaliteits tarwestro. Op zon-en feestdagen worden de stallen enkel opgestrooid.

De paarden krijgen ’s morgens en ’s avonds hoogwaardig krachtvoer van Equifirst.  De paarden krijgen ook 2x per dag een extra portie ruwvoeder aangeboden zoals hooi, voordrooghooi, bieten,…

Heeft uw paard specifieke noden, dan kan dat besproken worden.

In het zomerseizoen (mei-september) en als de terreinen het toelaten, krijgen de paarden dagelijks weidegang, weliswaar in groepsverband.

Wij werken op basis van een stallingscontract, waarin niet alleen uw rechten en plichten duidelijk omschreven staan, maar ook die van ons. Wij zijn namelijk van het principe: ‘goede afspraken maken goede vrienden’.

Wanneer een paard gestald staat bij ons, kan u gebruik maken van alle voorzieningen.

Wij hebben 2 ruime binnenpistes (20×40 m) en (20 x 60m), waarvan in het voorjaar beide bodems zullen vernieuwd worden met geopad bodem.

Een heel ruime buitenpiste (50 x 70 m) staat eveneens ter uwe beschikking. In de zomer is er ook een permanent trainings springparcours aanwezig in een deel van de buitenpiste.

U kan ook gebruik maken van de longeerpaddock en de wasplaatsen. U krijgt eveneens een materiaalkastje ter beschikking.

Wij plannen in de toekomst ook een solarium te installeren, waarvan u, weliswaar mits een kleine bijdrage, gebruik zal kunnen maken.

Wenst u meer info, stuur ons gerust een mailtje: info@tiliahof.be en wij bezorgen u zo spoedig mogelijk de gevraagde info.